Gossip Girl palaa ruutuun – päärooliin valittiin Emily Alyn Lind

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositussa Gossip Girl -sarjassa seurattiin teini-ikäisten ystävysten elämää Manhattanin Upper East Sidellä. Nyt sarja on palaamassa ruutuun tänä vuonna uudella tuotantokaudella, joka sisältää kymmenen tunnin mittaista jaksoa.

Sarjassa kertojana toimii Kristen Bell, joka esitti kertojan roolia myös vuosina 2007-2012. Sarjassa päähahmona nähtiin aiemmin Serena van der Woodsen, jota Blake Lively esitti. Nyt pääroolin nimi sarjassa on Audrey, jota pääsee esittämään nousevaa näyttelijän uraa tekevä Emily Alyn Lind.

Audreyn hahmosta kerrotaan sen verran Harper’s Bazaar -sivuston mukaan, että hän on pitkässä suhteessa elänyt nuori nainen, joka alkaa viimein katselemaan ympärilleen ja huomioimaan myös muut vaihtoehdot. Muita valittuja näyttelijöitä sarjassa ovat Whitney Peak, Eli Brown, Johnathan Fernandez, ja Jason Gotay.

Sarja tullaan esittämään Yhdysvalloissa HBO:n suoratoistopalvelussa vielä tänä vuonna. Tarkempaa päivämäärää ensimmäisen jakson esittämiselle ei olla kuitenkaan vielä annettu.