Teinipoika esti kolmen lapsen sieppauksen – teloi rikollisen kertalaakista kanveesiin

Ohhoh! · Tim Isokivi

16-vuotiasta painiharrastajaa on kuvailtu sankariksi Yhdysvaltojen Phoenixissa. Hän onnistui ehkäisemään kolmen lapsen sieppauksen painikehästä tutuilla liikkeillä. 22-vuotias Daniel Arroyo oli ollut silminnäkijöiden mukaan aikeissa siepata kolme lasta Dona Anassa sijaitsevalta huoltoasemalta.

Hän myös löi sieppauksen estämistä yrittänyttä naista. Tilannetta ulkopuolelta todistanut Canaan Bower rynnisti sisään ja iski sieppaajan maahan vapaapainityylisellä body slam -liikkeellä. Teini piteli miestä kuristusotteessa poliisien saapumiseen saakka. Pidätettyä Arroyota syytetään pahoinpitelystä, lapsen pahoinpitelystä ja sieppauksesta.

– Oma lapseni riskeerasi henkensä, mikä oli kamalaa. Samaan aikaan olin varma hänen tekevän sen mikä on oikein ja onnistuvan siinä, Canaanin isä Troy Bower kuvaili Las Cruces Sun News -lehdelle.

 

https://www.facebook.com/FloWrestling/videos/215320912895837/