Tiger King -kohusarjan Joe Exotic joutui karanteeniin koronaviruksen vuoksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixin tuoreesta Tiger King -dokumenttisarjasta tunnettu Joe Exotic on joutunut vankilan karanteeniin koronaviruksen vuoksi. Uutisen paljasti hänen aviomiehensä Dillon Passage.

57-vuotias Joe Exotic suorittaa parhaillaan 22 vuoden rangaistusta eläinrääkkäysrikoksista ja osallisuudesta palkkamurhajuoneen. Oklahomassa sijaitsevassa vankilassa tuomiotaan suorittanut mies siirrettiin karanteeniin texasilaiseen vankilaan koronavirustapauksen vuoksi.

Toistaiseksi on epäselvää, onko Joella itsellään koronavirustartunta. Aviomiehen mukaan karanteenin syynä olisi edellisen vankilan muilla vangeilla todettiin virustartunta, uutisoi BBC.

Joe Exotic, oikealta nimeltään Joseph Maldonado-Passage, on yhdysvaltalainen Greater Wynnewood Exotic Animal Park -villieläintarhan entinen omistaja. Mies on ollut viime päivinä runsaasti otsikoissa Netflixin villieläinharrastajien hurjaa elämää kuvaavan Tiger King: Villi ja vaarallinen tiikeribisnes -sarjan ansiosta.