Tytöt ja naiset paljastivat mikä ärsyttää – voitko sinä samaistua?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaikenikäisillä ihmisillä on huolia ja aiheita ärsyyntymiseen jo lapsesta lähtien. Nyt hauskalla videolla kuullaan mitkä asiat saavat eri-ikäiset tytöt ja naiset ärsyyntymään ja suuttumaan kaikista eniten.

Glamour-lehti on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa he haastattelevat 75 naispuolista henkilöä, joiden iät vaihtelevat viidestä vuodesta aina 75 vuoteen saakka. Naisilta kysyttiin, mikä tekee heidät vihaiseksi.

Tyttöjä suututti eniten se, että heidän veljensä sotkivat heidän leikkinsä. Teinitytöt ärsyyntyivät siitä kun heitä häirittiin, keskeytettiin tai heitä ei otettu tosissaan. Nuoria naisia taas ärsytti se, että heidät aliarvioitiin tai heitä ei kunnioitettu.

Aikuisia ja vanhempia naisia tuntui ärsyttävän epäoikeudenmukaisuus ja röyhkeys. Moni yli 60-vuotiaista naisista oli myös sitä mieltä, että he eivät enää menettäneet malttiaan oikein minkään asian vuoksi vaan yrittävät pikemminkin suhtautua rauhallisesti asiaan kuin asiaan.