Lady Gagan isä haki joukkorahoitusta yhteiselle ravintolalle – tähti häpesi silmät päästään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lady Gagan isä haki joukkorahoitusta yhteiselle ravintolalle – tähti häpesi silmät päästäänKoronaviruksen vuoksi moni yritys on joutunut todelliseen ahdinkoon. Myös Lady Gagan isän omistamasta ravintolasta katosi äkillisesti asiakkaat, minkä vuoksi isä oli päättänyt perustaa GoFundMe-joukkorahoitussivuston ravintolan työntekijöiden palkkoja varten.

Menestynyt poptähti Lady Gaga on osakkaana isänsä ravintolassa, minkä vuoksi moni ihmettelikin sitä minkä vuoksi isä tarvitsee vierailta ihmisiltä 50.000 dollarin lahjoitusta ravintolan pelastamiseksi. Lady Gaga on Daily Mail -sivuston mukaan kieltänyt tienneensä mitään koko asiasta.

Lady Gaga sulki heti joukkorahoitussivuston kuullessaan asiasta ja hän on kertonut olevansa todella häpeissään. Gagalla on varaa pelastaa yhteinen yritys ja isänsä toimeentulo, minkä lisäksi hän haluaa keskittää energiansa auttaakseen sellaisia ihmisiä, jotka oikeasti näkevät tällä hetkellä nälkää tai taistelevat hengestään.