Frendit-kaunotar muuntautui mieheksi – video villitsee somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanhistorian suosituimpiin televisiosarjoihin lukeutunut Frendit teki aikoinaan tähden myös Courteney Coxista, joka oli aiemmin nähty esimerkiksi Bruce Springsteenin ikonisella musiikkivideolla. Viime vuosina Cox on keskittynyt pääasiassa perhe-elämäänsä ja on viime aikoina aktivoitunut myös sosiaalisessa mediassa.

Nyt Courteney Cox nähdään hulvattomalla somevideolla, jossa hän esitti TikTok-videopalvelussa tanssiliikkeitä. Frendit-kaunotar käytti filttereitä, jotka muuttivat reaaliajassa hänen kasvonsa. Ensimmäisessä videossa hänet nähtiin naisena, mutta toisella videolla miehenä tanssimassa Megan Thee Stallionin kappaletta Savage.

View this post on Instagram

Dealers choice.

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Lopputulos on nyt noussut somehitiksi ja video leviää parhaillaan ympäri maailmaa. Videota ovat kommentoineet myös monet muut julkkistähdet. Ellen DeGeneresistä Jennifer Anistoniin. Cox itse kertoi aiemmin, että hänen perheensä alkaa saada hiljalleen tarpeekseen koronakaranteenista, eivätkä he varmasti ole ainoat.