Kamera ikuisti uskomattoman näyn – tuntematon mies nuoli ovikelloa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Koronapandemian aikana julkisilla paikoilla olevien esineiden turhaa koskettelua tulisi vältellä. Vielä vähemmän suositeltavaa on esineiden nuoleskelu, vaikka kaikkia suositukset eivät vaikuta kiinnostavan.

Yhdysvaltojen Arkansasissa asuva Matthew Whemeier järkyttyi pahimman kerran katsellessaan Ring-ovikellokameran taltioimaa videota. Se paljasti kahden tuntemattoman miehen lähestyneen hänen ja vaimonsa kodin ovea. Toinen heistä alkoi yllättäen nuolemaan kodin ovikelloa.

– He järjestivät todellisen esityksen. Se oli vähintäänkin järkyttävää, Wheimeier kuvaili WAVE3 News -uutissivuston mukaan.

Whemeierin julkaistua videon sosiaalisessa mediassa pariskunnan ovella vieraili jälleen odottamaton vieras. Kyseessä oli ovikelloa nuollut mies. Hän kertoi olleensa vierailemassa samassa talossa vierailevan ystävänsä luona ja pyyteli erikoista tekoaan anteeksi. Whemeier kertoo arvostavansa elettä, mutta muistuttaa ihmisiä hygienian tärkeydestä pandemian aikoina.

 

Licking Stranger’s Doorbell

This is not funny, manvia storyful

Publiée par Ed Bassmaster sur Mercredi 1 avril 2020