Kunto-ohjaaja teki suoraa lähetystä – sitten suloinen taapero ilmestyi kuvaan

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosittu kunto-ohjaaja Joe Wicks on alkanut julkaisemaan puolituntisia treenejä, jotka hän on kuvannut kotonaan. Treenit lähetetään suorana hänen YouTube-kanavallaan, jonne ne ilmestyvät myös aina nauhoitteina myöhemmin. Nyt videolla nähtiin hauska tilanne, jossa Wicksin tytär tuli tervehtimään katsojia.

Joe Wicksin kaksivuotias tytär Indie halusi tulla isänsä luo ja päätyi keskeyttämään isän suoran lähetyksen suloisella tavalla. Indie kutitteli isäänsä ja heilutteli suloisesti katsojille. Hän osasi hienosti sanoa myös sen, että isä on töissä, minkä jälkeen tyttö teki isän kanssa yhdessä kyykkyjä.

Pienten lasten voi olla toisinaan vaikeaa ymmärtää sitä, että vanhemmat kaipaavat omaa rauhaa tehdessään töitään kotona. Etenkin tällä hetkellä kun miljoonat ihmiset työskentelevät kotonaan koronaviruksen aikana lapsia voi hämmentää se, minkä vuoksi he eivät saa jatkuvaa huomiota vanhemmiltaan heidän ollessa kotona.