Meghan Marklen titteli loksautti leuat – Archie-pojan syntymätodistus julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijä Meghan Markle ja Britannian prinssi Harry avioituivat kaksi vuotta sitten, ja he saivat vuosi sitten toukokuussa 2019 esikoisensa Archien. Nyt Archie Mountbatten-Windsorin syntymätodistus on julkaistu ja se on samalla aiheuttanut ihastuneita huokaisuja kuninkaallisen parin fanien keskuudessa.

Westminsterissä Portlandin yksityisessa sairaalassa syntyneen Archien syntymätodistuksessa äidin ammatiksi on kirjattu titteli, josta on nyt syntynyt positiivinen kohu. Meghanin ammatin kohdalla nimittäin lukee Princess of the United Kingdom, eli Britannian prinsessa. Virallisesti äidin titteli oli kuitenkin Sussexin herttuatar.

Monet kuninkaallisten fanit olivat yllättyneitä lisäksi myös siitä, että Meghanin ensimmäinen nimi onkin todellisuudessa Rachel. Poikansa syntymän aikaan koko virallinen nimi oli Rachel Meghan Her Royal Highness The Duchess of Sussex.