Pääministeri Boris Johnson viety tehohoitoon – tilanne heikentynyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään miten Britannian pääministeri Boris Johnsonilla on diagnosoitu koronavirustartunta. 55-vuotias pääministeri joutui sairauden ansiosta sunnuntaina sairaalahoitoon sitkeinä pysytelleiden oireiden kuten kuumeen vuoksi.

Vielä eilen Johnsonin sairaalahoitoa kuvailtiin varotoimenpiteeksi ja hänen kerrottiin kykenevän johtamaan hallituksen toimintaa sairaalasta käsin. Tänä iltana pääministerin tila on kuitenkin heikentynyt merkittävästi ja hänet on kiidätetty tehohoitoon St Thomasin sairaalassa. Asiasta uutisoi muun muassa BBC.

Tehohoidosta käsin pääministeri ei voi johtaa hallitusta, joten hänen tilallaan maata johtaa nyt ulkoministeri Dominic Raab. Hänen oli jo aiemmin määrä sijaistaa pääministeriä maanantain tilaisuuksissa. Koronaviruksen vuoksi tehohoitoon joutuneista potilaista kaikki eivät selviä, ja parhaillaan ympäri maailmaa toivotaan, että Boris Johnson saa parasta mahdollista hoitoa.