Sussex Royal -Instagram-tili jätti jäähyväiset – Meghan ja Harry kiittivät seuraajiaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Iso-Britanniassa suuren kohun aiheutti taannoin se, kun entinen Sussexin herttuapari Harry ja Meghan muuttivat pois Yhdistyneestä kuningaskunnasta. Jätettyään viralliset tittelinsä pariskunta halusi alkaa luomaan omaa uraansa ilman kuninkaanhovin määräyksiä.

Nyt Meghan ja Harry päättivät poistua myös yhteiseltä Instagram-tililtään. Entinen Sussexin herttuapari ei tule enää päivittämään Sussex Royal -kanavaa sosiaalisessa mediassa, mikä onkin luonnollinen jatkumo sille, että he eivät enää kyseistä titteliä kanna. Pariskunta halusi kiittää seuraajiaan ja toivoi maailmalle kaikkea hyvää.

Harry ja Meghan muuttivat juuri Yhdysvaltoihin Los Angelesiin. Meghan Markle haluaa jatkaa uraansa näyttelijänä, minkä lisäksi pariskunnan on huhuttu haluavan myös lisää lapsia lähitulevaisuudessa. Tästä päivästä eteenpäin kuuluisa aviopari ei kuitenkaan tule enää päivittämään kuulumisiaan yhteisen kanavan kautta vaan fanit odottavatkin nyt kuumeisesti Meghanin ja Harryn omia henkilökohtaisia kanavia.

View this post on Instagram

As we can all feel, the world at this moment seems extraordinarily fragile. Yet we are confident that every human being has the potential and opportunity to make a difference—as seen now across the globe, in our families, our communities and those on the front line—together we can lift each other up to realise the fullness of that promise. What’s most important right now is the health and wellbeing of everyone across the globe and finding solutions for the many issues that have presented themselves as a result of this pandemic. As we all find the part we are to play in this global shift and changing of habits, we are focusing this new chapter to understand how we can best contribute. While you may not see us here, the work continues. Thank you to this community – for the support, the inspiration and the shared commitment to the good in the world. We look forward to reconnecting with you soon. You’ve been great! Until then, please take good care of yourselves, and of one another. Harry and Meghan

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on