Upporikas 21-vuotias Meadow Walker bikineissä – isä oli traagisesti menehtynyt Paul Walker

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 2013 kuollut amerikkalaisnäyttelijä Paul Walker menehtyi, kun häntä kyydinnyt Porsche ajautui suurella nopeudella puuhun ja räjähti palamaan. Auton nopeus törmäyshetkellä oli ruumiinavauksen pöytäkirjojen mukaan yli 160 kilometriä tunnissa. Suosikkinäyttelijä jätti tyttärelleen Meadow Walkerille noin 19 miljoonan euron omaisuuden.

View this post on Instagram

spf 1000

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on

Täysi-ikäistyttyään omilleen muuttanut 21-vuotias Meadow Walker ei ainakaan vielä lukeudu Hollywoodin seuratuimpiin julkkiskaunottariin, mutta sosiaalisessa mediassa kaunotar esittelee ajoittain elämäänsä ja upeaa bikinivartaloaan. Nyt hän on ottanut koronakaranteenissa aurinkoa niukoissa bikineissä.

View this post on Instagram

🌷🌷🌷

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on

View this post on Instagram

Vitamin D PSA

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on

Paul Walker muistetaan parhaiten Hurjapäät-elokuvasarjasta, jota hän tähditti Vin Dieselin kanssa. Mies näytteli myös elokuvissa Joy Ride, Aika rakkauden, Pinnan alla, Bobby Z ja Hours. Viime kuussa Paulin läheinen ystävä ja kollega Tyrese Gibson avautui Arsenio Hall Show -keskusteluohjelmassa tähden kuolemasta. Hänen mukaansa tragedia on vetänyt alati optimistisen miehen erittäin surulliseen tilaan.