Tiger King-tähti: Netflix julkaisee uuden jakson suosikkisarjasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eksoottisten eläinten keräilijöiden hämmentävästä ja toisinaan rikollisestakin elämästä kertova Tiger King -dokumenttisarja on noussut Netflixin yllätyshitiksi. Nyt sarjassa esiintynyt Jeff Lowe on vihjannut sen saavan jatkoa jo lähiaikoina.

Joe Exoticin perustaman GW Zoo -eläintarhan nykyään omistavan Lowen mukaan Tiger King -sarjaa varten kuvattiin viikonloppuna uutta materiaalia. Baseball-pelaaja Justin Turnerin jakamalla videolla Lowe kertoo uuden jakson ilmestyvän jo ensi viikon aikana. Miehen väite on tosin kyseenalaistettu, sillä lähes kaikki muut tv-tuotannot on koronapandemian vuoksi keskeytetty.

Netflixin seitsenosaisessa Tiger King: Villi ja vaarallinen tiikeribisnes -dokumenttisarjassa seurataan etunenässä parhaillaan vankeustuomiota istuvaa villieläintarhuria, Joe Exoticia. Todellisuuden tarua ihmeellisemmäksi paljastava sarja on noussut Netflixin katsotuimpien nimikkeiden joukkoon myös Suomessa.