Hengenvaarallisesti lihava -sarjan tähti kuoli – terveysongelmat olivat liikaa keholle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hengenvaarallisesti lihava -sarjan viidennellä tuotantokaudella mukana ollut James King on kuollut 49-vuotiaana. Mies kärsi lukuisista terveysongelmista ennen kuolemaansa ja hän menehtyi Nashvillen sairaalassa viime viikon perjantaina.

Hengenvaarallisesti lihava -ohjelmassa esiintynyt James King painoi kuvausten alkaessa vuonna 2017 yli 360 kiloa. Hänen oli määrä laihtua 270 kiloon, mutta ei onnistunut yrityksessä. Vuonna 2018 hän painoi jo yli 380 kiloa.

James King kärsi muun muassa maksa- ja munuaisongelmista. Miehellä oli vaimo, kuusi lasta ja 19 lastenlasta, Daily Mail uutisoi. Lihavuusleikkauksista vastannut tohtori Nowzaradan syytti Jamesin vaimoa miehensä terveyden laiminlyömisestä antaessaan vuoteen omana olleelle ja sairaalloisen lihavalle miehelle roskaruokaa, Daily Mail uutisoi.