Miehen tupakat oli loppu – kaahasi Lahdenväylällä 217 km/h

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Tupakkaostoksille kaahannut mies on menettänyt ajokorttinsa Vantaalla Lahden moottoritiellä ajettuaan yli 200 km/h sunnuntai-iltana hieman ennen puoli kahdeksaa. Poliisit huomasivat ylinopeutta ajaneen auton ja lähtivät sen perään.

Poliisipartio oli ollut suorittamassa liikennevalvontaa Lahden moottoritiellä, kun se havaitsi Korson liittymän kohdalla pohjoiseen päin selvästi muuta liikennettä kovempaa ajaneen henkilöauton. Auton nopeudeksi mitattiin pahimmillaan 217 km/h tieosuudella, jonka voimassa oleva nopeusrajoitus on 120 km/h.

Kaahari kääntyi moottoritieltä alas Keravan liittymästä, jolloin partio saavutti auton ja se pysäytettiin. Autoa kuljetti vuonna 1964 syntynyt mies. Hän kertoi olevansa tulossa Porvoosta ja matkalla ostamaan tupakkaa. Mies määrättiin ajokieltoon ja häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.