Mies sai postipaketin äidiltään – sisältö yllätti jokaisen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useiden verkossa levinneiden videoiden muodossa on päästy näkemään miten supermarkettien hyllyt ovat ympäri maailmaa tyhjentyneet vessapapereista ja talouspapereista. Jostain syystä ihmiset ovat keskittyneet hamstraamaan paperia ajatellessaan, että joutuvat viettämään paljon aikaa kotonaan ilman mahdollisuutta kaupassa käymiseen.

Nyt huvittavalla YouTube-videolla nähdään mies, joka yllättyi hänen äitinsä lähettämästä postipaketista. Äiti oli puhelimitse tiedustellut mieheltä, että onko hänellä kotonaan kaikkea tarpeellista. Äiti oli kysynyt poikansa paperitilannetta, johon mies oli vastannut, että hänellä on vessa- ja talouspaperia, mutta nenäliinoja hänellä ei ole. Mies oli myös lisännyt, että nenäliinoja hän ei tosin tarvitsekaan, joten hänellä on asiat hyvin.

Äiti oli halunnut kuitenkin lähettää pojalleen hieman nenäliinoja, jotka poika oli lopulta suostunut ottamaan vastaan. Kävi kuitenkin ilmi, että äiti taisi olla yksi papereita hamstranneista ihmisistä. Äiti lähetti pojalle nimittäin kokonaisen pahvilaatikon, joka oli täynnä nenäliinapaketteja.