Supersankarisarjan lapsitähti kuoli 16-vuotiaana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Flash -sarjasta tunnettu Logan Williams on kuollut vasta 16-vuotiaana. Lapsitähti esitti sarjassa sen päähenkilön, Barry Allenin nuorta versiota.

Logan kuoli New York Post -lehden mukaan torstaina. Näyttelijän kuolinsyytä ei ole toistaiseksi paljastettu julkisuuteen. The Flash -sarjan tähti Grant Gustin julkaisi Instagram-tilillään koskettavan tekstin Loganista.

-Kuulin juuri musertavan uutisen Logan Williamsin äkillisestä poismenosta. Olin vaikuttunut paitsi Loganin taidoista myös hänen ammattilaisuudesta kuvauksissa. Ajatukseni ja rukoukseni ovat hänessä ja hänen perheessään näinä aikoina, joiden uskon olevan heille erittäin vaikeita, Gustin kirjoitti.

Logan Williams aloitti näyttelijänuransa 10-vuotiaana Color of Rain -elokuvassa. The Flashin lisäksi hänet muistetaan rooleistaan sarjoissa Supernatural ja Sydämen kutsumus.