Miley Cyrus suojautui kauppareissulla – muisti kumihanskat ja hengityssuojaimen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räväkkä poptähti Miley Cyrus herättää keskustelua aina omilla tyylivalinnoillaan. Viime aikoina tähti on kuitenkin poistunut kotoaan vain pakollisille ruokaostoksille, jotka hän on tehnyt lähinnä mukavissa oloasuissa.

Nyt Miley Cyrus on kuvattu hänen poikaystävänsä Cody Simpsonin kanssa paparazzien toimesta. Cyrus ja Simpson kävivät kaupassa kumihanskojen ja hengityssuojaimien kera. Kuvien perusteella voidaan todeta, että pariskunta näyttää itse pitävän mahdollisimman hyvää huolta omalta osaltaan siitä, että he eivät saisi koronavirusta. Samalla he suojaavat myös muita heidän omilta bakteereiltaan.

Miley Cyrus yllätti faninsa hetki sitten julkaisemalla näyttävän kuvan, jossa hän poseerasi kylpyhuoneessaan pelkät pikkuhousut jalassaan. Kuvan yhteydessä tähti halusi muistuttaa seuraajiaan pitämään hyvää huolta käsihygieniastaan.