Emily Ratajkowski alastomana – poseerasi miehensä kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman suosituimpiin supermalleihin vuosia lukeutunut Emily Ratajkowski on yksi työllistetyimmistä bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Nyt Ratajkowski julkaisi itsestään todella näyttävän kuvan, jossa hän todistaa, että hän voi vaatteiden sijaan esitellä myös täysin paljasta vartaloaan.

Emily Ratajkowski pysyttelee tällä hetkellä kotonaan miljoonien muiden ihmisten tavoin. Hän päätti seuraajiensa iloksi julkaista Instagramissa todella rohkean kuvan, jossa hän poseeraa kameralle kylpyhuoneessa alasti. Kuvassa nähdään myös mallin aviomies Sebastian Bear-McClard.

Kuva ei ole aivan tuore vaan se on otettu vuoden 2018 kesällä. Tällöin pariskunta oli ollut naimisissa puolen vuoden ajan ja vietti edelleen kuherruskuukausiaan. Tämä onkin aistittavissa seksikkäästä kuvasta, jossa mies halaa alastoman mallivaimonsa takapuolta peittäen samalla käsillään naisen haarovälin kuvassa.