Izabel Goulart upeassa sänkykuvassa – näinkin voi laiskotella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Izabel Goulart tekee kovaa nousua muotimaailmassa, sillä hän on jo saanut vankan jalansijan alalla Victoria’s Secretin mallia. Ahkerana fitness-harrastajana tunnettu tähti on mallinuransa lisäksi myös näytellyt muun muassa Miehen puolikkaat ja Entourage -sarjoissa.

View this post on Instagram

Homemade Granola 3 cups of natural cornflakes 3 cups oat flakes 2 table spoons of flaxseed 2 table spoons of chia seeds 2 table spoons of coconut oil 2 table spoons of agave sirup 1 4oz cup of sugar free apple sauce 1 cup of coconut flakes 1/2 cup of cashew nuts 1/2 cup of brazilian nuts 1/2 cup raisins Tips • Melt the coconut oil before mixing it with the agave sirup and the apple sauce • put the first part in the 180 degrees preheated oven and let it bake till it is gold brown. Mix it a few times while baking • remove it from the oven to add the second part of the ingredients put it back in the oven and mix it a few times until it is brown • when ready let it cool down for approximate 2h and enjoy 😉 Step by step shown in video! Granola caseira 3 xícaras de flocos de milho natural 3 xícaras de flocos de aveia 2 colheres de (sopa) de linhaça 2 colheres de (sopa) de semente de chia 2 colheres de (sopa) de óleo de coco 2 colheres de (sopa) de agave 1 potinho de compota de maçã sem açúcar 1 xícara de coco em flocos 1/2 xícara de castanha de caju 1/2 xícara de amêndoa 1/2 xícara de castanha do Pará 1/2 xícara de uva passa Dicas: •Derreter o óleo de coco antes de misturar o agave e a compota de maçã . •Levar a Primeira parte do preparo ao forno pré aquecido a 180 graus e misturar algumas vezes até dourar por completo . •Em seguida, adicionar a segunda parte dos ingredientes , voltar ao forno e repetir o processo. •Depois de pronto, deixe esfriar aproximadamente por 2 horas . •Passo a passo completo no vídeo 😉

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

Täydellistä vartaloaan mielellään sosiaalisessa mediassa esittelevä supermalli on nyt julkaissut kuvan itsestään makaamassa sängyssä. Kuva on ikuistettu Pariisissa, jossa supermalli oli kertomansa mukaan viettämässä laiskaa iltapäivää.

View this post on Instagram

Lazy afternoon 🌸

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

Brasilialaissyntyinen Maria Izabel Goulart Dourado on huippumalli, joka työskenteli aikoinaan Victorian enkelinä vuosina 2005 – 2008. Hän on myös nähty Armani Exchangen mallikasvona. Sao Paulosta kotoisin oleva ruskeaverikkö sai mallin töihin kimmokkeen 14-vuotiaana, kun parturi ehdotti, että hän koettaisi työtä. Neito muutti Ranskaan ja sai sopimuksen entisestä Success-mallitoimistosta. Izabel kihlautui vuonna 2018 jalkapallotähti Kevin Trappin kanssa.