Katie Price valittaa: ”Kotikoulun pitäminen on vaikeaa!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Povipommi Jordanina maailmanmaineeseen noussut ja sittemmin konkurssin tehnyt Katie Price on viiden lapsen äiti. Hän on lapsineen karanteenissa kotona ja tuskailee etenkin vanhimman poikansa, 17-vuotiaan Harveyn opettamisen kanssa.

Harvey sairastaa Prader-Willin oireyhtymää ja hänellä on hermostollinen poikkeama. Katie Price on kertonut, että työskentelee kovasti kotikoulun eteen ja hän viettää paljon aikaa poikansa kanssa lukien. Nainen järjestänee lastensa opetuksen itse, koska hänet on todettu varattomaksi.

Katie Pricella on Harveyn lisäksi kaksi lasta laulaja Peter Andren kanssa ja kaksi stripparina työskennelleen Kieran Haylerin kanssa. Konkurssipesänhoitaja vastaa Katie Pricen varoista tällä hetkellä.