Näin Jessica Alba valmistautuu päivään – esitteli aamurutiininsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-näyttelijä ja perheenäiti Jessica Alba on myös yrittäjä. Nainen omistaa itse kehittelemänsä Honest-nimisen yrityksen, joka valmistaa luonnonmukaisia ja lapsiperheeseen sopivia puhdistustuotteita ja kosmetiikkaa. Nainen työskentelee tällä hetkellä kotonaan ja esitteleekin nyt videolla miten hänen työpäivänsä nykyään alkaa.

Jessica Alba on alkanut hiljalleen ottamaan etenkin nuorten suosiossa olevaa TikTok-sovellusta haltuunsa. Nyt nainen julkaisi videon, jossa nähdään koosteita pienistä hetkistä ja toimista, joista naisen tämänhetkinen etätyöpäivä alkaa. 

Aluksi Jessica Alba käy kylvyssä ja hoitaa ihoaan kasvonaamion avulla. Sen jälkeen hän pukeutuu kotona tapahtuvaa työpäivää varten rentoon oloasuun ja meikkaa. Kevyen päivämeikin tehtyään kaunotar viimeistelee tyylin vielä muutamalla tanssiliikkeellä ja kultaisilla korvarenkailla.