J.K. Rowling mahdollisesti koronapositiivinen – paljasti miten lievitti pahoja oireitaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyneimpiin kirjailijoihin lukeutuva J.K. Rowling tunnetaan Harry Potter -tarinoiden luojana, ja kirjat ja elokuvat ovat tuoneet hänelle satumaisen omaisuuden. Parhaillaan maailmalla leviävä koronavirus ei kuitenkaan valikoi uhrejaan varallisuuden tai muunkaan statuksen perusteella. Nyt Rowling on mahdollisesti myös sairastunut koronavirukseen.

Kirjailija kertoo sosiaalisessa mediassa kärsineensä koronaviruksen oireista jo kahden viikon ajan, mutta testiä hänelle ei ole vielä tehty. J.K. Rowling oli kuitenkin saanut lääkäriltään ohjeista, joilla hän kykeni lievittämään keuhkoissaan ilmenneitä ongelmia.

Nyt kirjailija on paljastanut tekniikan seuraaajilleen sosiaalisessa mediassa jakamaallaan videolla. Siinä täytyy hengittää viisi kertaa syvään ja pidättää hengitystä muutaman sekunnin ajan, kunnes kuudellella kerralla hengityksen pidättäminen päätetään yskäisyyn. Kahden kierroksen jälkeen mennään tyynyn kanssa vatsalleen makuuulle. Rowlingin jakamalla videolla tekniikan esittelee newyorkilainen lääkäri.