Meghan ja Harry nimesivät uuden avustussäätiön poikansa mukaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuninkaallisista velvollisuuksista ja eduista luopuneet prinssi Harry ja hänen puolisonsa Meghan Markle suunnittelevat elämäänsä eteenpäin. Vireillä on Archewell-nimisen säätiön perustaminen. Nimi sai ideansa heidän poikansa, Archie Harrisonin nimestä.

Arche on kreikan kielellä toimintaa ja voimaa tarkoittava sana. Sussexin herttuapari haluaa säätiön tekevän yhteiskunnallista työtä ihmisten auttamaiseksi. Säätiö keskittyy erityisesti emotionaaliseen neuvontaan, sosiaaliseen hoitoon ja psykologisiin palveluihin. He haluavat auttaa ihmisten hyvinvointia muun muassa ravitsemusneuvonnan ja mielenterveyden hoitamisen avulla.

Archie Harrison on 11 kuukautta vanha. Harry ja Meghan asuvat parhaillaan Yhdysvaltojen Kaliforniassa, Los Angelesissa. He haluavat edelleen työskennellä maailmanlaajuisesti ihmisiä auttaen, mutta ilman kuninkaanhovin määräyksiä, Telegraph uutisoi.