Sharon Stone 24 päivää karanteenissa – keskustelee jo tyynynsä kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Sharon Stone muistetaan parhaiten hänen roolistaan Basic Instinct – Vaiston varassa -elokuvasta, jonka ympärille nousi suuri kohu hyvin eroottisten kohtausten vuoksi. Tällä hetkellä nainen viettää aikaansa yksin kotonaan harjoittaessaan sosiaalista eristäytymistä koronaviruksen vuoksi.

Sharon Stone yritti etsiä itselleen treffiseuraa viime vuoden lopulla Bumble-deittisovelluksesta, mutta hänet heitettiin ulos koska hänen profiiliaan luultiin väärennetyksi. Ehkäpä tämä onkin nyt yksi syy siihen, että 61-vuotias elokuvatähti joutuu viettämään eristäytymisaikaansa yksin kotonaan.

Sosiaalisella eristäytymisellä on ollut naiseen erilaisia vaikutuksia. Yksi niistä on ilmentynyt nyt kun yksin olemista on tullut täyteen 24 päivää. Sharon Stone kertoi hänen Instagram-kanavallaan, että hän on alkanut puhumaan omalle tyynylleen. Sänkykeskusteluista on tullut oikeita syvällisiä keskusteluita, jotka käydään kahden aikuisen sijaan yhden aikuisen ja yhden tyynyn välillä.

View this post on Instagram

Pillow talk 💋🙋🏼‍♀️

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on