Rakastettu näyttelijä kuoli koronavirukseen 79-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla leviävä koronavirus on jälleen vaatinut yhden viihdemaailmasta tunnetun uhrin. Englantilainen näyttelijä Tim Brooke-Taylor on tänään kuollut koronavirukseeen 79-vuotiaana. Hän työskenteli pitkällä urallaan näyttelijänä, käsikirjoittanana ja kirjailijana.

Suru-uutisen kertoi näyttelijän manageri, jonka julkaisemassa tiedotteessa hän kertoi Brooke-Taylorin menehtyneen koronavirukseen. Useat brittitähdet ovat tänään esittäneet surunvalittelunsa rakastetun näyttelijän poismenon johdosta.

Brooke-Taylor aloitti uransa vuonna 1966 The Frost Report -televisiosarjan käsikirjoittajana ja muutama vuosi myöhemmin hänet nähtiin jo näyttelijänä Hyväkkäät-televisiosarjassa. Sittemmin hän tuli briteille tutuksi monista muistakin yhteyksistä, kuten esimerkiksi radiosta.