John Legend yrittää pitää lapsensa nöyrinä – luksuselämän vaikutukset pelottavat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Palkittu laulaja ja taitava pianisti John Legend elää hulppeaa luksuselämää hänen vaimonsa Chrissy Teigenin ja heidän lastensa kanssa. Avioparilla on kaksi lasta, kolmevuotias Luna-tyttö ja pian kaksi vuotta täyttävä poika Miles. Mies on nyt huomannut, että ei pysty samaistumaan lastensa lapsuuden kanssa.

John Legend on alkanut olemaan huolissaan siitä, että miten hän pystyy pitämään lapsensa nöyrinä. Daily Mail -sivuston mukaan muusikko ei pysty samaistumaan hänen lastensa lapsuuteen, josta ei puutu mitään. Perhe matkustelee paljon ja elää isossa kartanossa, jossa on kaikkea mistä moni lapsi voisi vain unelmoida.

John Legend on itse tavallisesta keskiluokkaisesta perheestä ennen kuin hänestä tuli maineikas artisti. Ohiosta ponnistaneen tähden isä oli tehtaalla töissä ja hänen äitinsä oli ompelija. John Legend yrittääkin tehdä parhaansa sen suhteen, että hän ei kasvattaisi lapsistaan kiittämättömiä, koppavia ja röyhkeitä ihmisiä. Perheenisänä hänelle on tärkeää, että lapsiin siirtyy samat arvot, joita hän ja Chrissy Teigen vaalivat.