Justin Bieber söpöili somessa: ”Rouva saa minut hymyilemään”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nuori aviopari Justin Bieber ja Hailey Bieber ovat ihastuttaneet seuraajiaan sosiaalisessa mediassa kuvilla, joissa he ovat paljastaneet faneille miltä heidän arkensa näyttää. Kuvissa pariskunta on usein rennoissa oloasuissa ja kaunis Hailey luonnollisena ilman meikkiä.

Nyt Justin Bieber julkaisi hänen Instagram-kanavallaan söpön kuvan, jossa hän pitelee sohvalla makoilevan Haileyn jalkoja sylissään. Kuvassa kumpikin nauraa samalla kun Justin nappaa heistä kuvia. Kuvatekstiin mies on kirjoittanut hauskasti: ”Tämä rouva saa minut hymyilemään”.

Mallin uraa tekevä Hailey meni poptähti Justin Bieberin kanssa naimisiin noin kaksi vuotta sitten. Tällä hetkellä aviopari asuu 8,5 miljoonan dollarin kartanossa Beverly Hillsissä, jossa he harjoittavat sosiaalista eristäytymistä muista ihmisistä koronaviruksen vuoksi.

View this post on Instagram

THIS LADY MAKES ME SMILE #FACTS

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on