Khloe Kardashian nauttii karanteenista – syy löytyy perheestä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koripalloilija Tristan Thompson jäi kiinni uskottomuudesta vain muutama päivä ennen hänen ja Khloe Kardasahian True-tyttären syntymää. Pariskunta yritti kuitenkin korjata välinsä ja he viettivät tiiviisti aikaansa yhdessä puolen vuoden ajan.

Tällöin huhuttiin, että Khloe ei päästänyt Tristania silmistään. Hän halusi rakentaa luottamusta takaisin ja uskoa, että he pystyvät edelleen toimimaan perheenä syrjähypystä huolimatta. Näin ei kuitenkaan käynyt, sillä seuraavana ystävänpäivänä NBA-tähti jäi toistamiseen kiinni uskottomuudesta – tällä kertaa Kardashianien perhetuttu Jordyn Woodsin kanssa.

Khloe raivostui silmittömästi. Hän kuitenkin halusi säilyttää asialliset välit lapsensa isään, jotta True saisi edelleen nauttia toisen vanhempansa kasvatuksesta. Khloe antoi anteeksi. Hän on myöhemmin vakuuttanut, että ei halua enää romanttiseen parisuhteeseen Tristanin kanssa, Us Weekly uutisoi.

Koronaviruspandemia on kuitenkin vaikuttanut kaikkeen, myös Khloe Kardashianin ja Tristan Thompsonin elämään. He päättivät viettää karanteeniaikaa yhdessä ja perheenä saman katon alla asuen, jotta molemmat saavat olla True-tyttären kanssa. Tiivis ja suljettu perhe-elämä on tehnyt Khloen äärimmäisen onnelliseksi. Hän ei kuitenkaan tiedä, pystyisikö enää romanttiseen kanssakäymiseen lapsensa isän kanssa. Heidän on huhuttu yrittävän jopa toista lasta.