Nyt jos koskaan! Luo hygge kotiisi näillä vinkeillä

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Hygge on tanskan kieltä ja tarkoittaa lämpöistä, pörröistä, seesteistä ja miellyttävän turvallista tunnetta, jossa nautitaan esimerkiksi takkatulen räiskinnästä villasukat jalassa kuumaa kaakaota siemaillen. Tämä on tunne, jota tarvitsemme karanteenissa ja maailmankriisin keskellä.

Illan hämärtyessä pane kynttilöitä kotiin. Nauti keväisen illan kirpeydestä ja kääriydy torkkuviltin alle katsomaan tanskalaista lifestyle-ohjelmaa. Telkkarin sijaan voit myös panna tulen takkaan tai vaihtoehtoisesti lukea lempikirjaa lukulampun pehmeässä valossa.

Hitaasti ja hartaudella valmistetut ruoat ovat hyggeä parhaimmillaan. Kokeile erilaisia patoja ja karjalanpaistia. Osta lähiruokaa ja maistele makuja jokaisessa suupalassa. Yksinkertaiset ja herkullisen arkiset maut sopivat hyggeen parhaiten. Kerää pajunkissoja maljakkoon. Panosta rentoon asuun ja hengitä syvään. Unohda maailman murheet ja nauti omasta rauhasta.

View this post on Instagram

🏡GIVEAWAY CLOSED🕯Now more than ever, it is important that our homes are peaceful and cozy retreats. 😌 I think candles are a great way to change how your space feels without getting too crazy into redecorating. 🛋 That’s why I’m partnering with Old City Canning Co. to give away a spring scents package including a medium orange blossom candle, bamboo bergamot room spray, and Palo Santo stick bundle. ($50 value!) 🕯🕯 The soy-coconut based candles are handmade by my friend Stanford in Philly, and the scents are amazing. (I wish this post was scratch and sniff.) #oldcitypartner #madeinphilly • • Here’s how to enter: 1. Follow @design_dudes and @oldcitycanningco 🙋🏻‍♂️ 2. Tag some candle loving friends 🥰 3. Share to your stories for 5 bonus entries ✨ • • Unlimited entries. One tag per entry. This giveaway is not affiliated with Instagram. Candle package will be mailed to recipient within the USA. International shipping is not available. Winner will be announced 4/7/2020. • • #candles #candle #candleblogger #homedecor #homedecortips #homeinspiration #designinspo #interiors123 #cozycorner #hygge #scentedcandles #apartmenttherapy

A post shared by Drew the Design Dude (@design_dudes) on

View this post on Instagram

Where are you hanging out today? 🌻

A post shared by Live Well🥑 (@maria_arnaoutaki) on

View this post on Instagram

NEW USE💡 Ich habe gerade total den Drang alles in unserer Wohnung umzugestalten und hin und her zu räumen. Wieso da nicht die Gartenstühle nach innen verlagern, wenn man sie außen derzeit nicht nutzen kann?😄😋 Ich finde der HAY Lounge Chair macht sich auch drinnen ganz gut! Habt einen schönen Tag, ihr Lieben!💛🌿 ______________________________ #interiorinspo #interiordesign #interiorlovers #interiør #hayhee #cornersofmyhome #wohnliebe #wohnkonfetti #livingroominspo #scandihome #scandiliving #freshflowerfriday #stayathome #stayhomestaynew #hygge #hyggehome #_things_i_love #nordicliving #nordichome #nordichomeinspo #germaninteriorbloggers #einrichten #meinschönsterzuhausemoment #meinzuhause #designinspiration #designlovers #wohnklamotte @haydesign @bylassen | Werbung unbeauftragt

A post shared by Katha | Interior (@scandi.view) on