Taapero innostui pääsiäispupusta – kunnes muutti mielipidettään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanhemmat odottavat aina innoissaan hetkiä, jolloin he pääsevät näkemään miten heidän pienet lapsensa reagoivat ensimmäistä kertaa uusiin asioihin. Etenkin Joulupukin tapaaminen ensimmäistä kertaa voi olla hyvin jännittävä kokemus pikkuiselle.

Nyt huvittavalla YouTube-videolla nähdään mitä mieltä eräs taapero oli pääsiäispupusta. Pikkutytön äiti rohkaisi lasta menemään lähemmäksi jäniksen asuun pukeutunutta henkilöä ja halaamaan häntä. Taapero teki reippaasti työtä käskettyä pienen ujostelun jälkeen.

Kaikki oli vallan mainiosti vielä silloin kun tyttö meni halaamaan pääsiäispupua. Kun pupu oli halaamassa tyttöä takaisin ja liikutti käsiään, lapsi kuitenkin säikähti. Tyttö reagoi huvittavalla tavalla muuttaessaan niin äkillisesti mielipidettään pupun suhteen.