Amy Schumer vaihtoi poikansa nimen – kuulosti liikaa sukupuolielimeltä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koomikko ja näyttelijä Amy Schumer sai hänen miehensä Chris Fischerin kanssa noin vuosi sitten pojan. Pariskunta antoi pojalle alun perin nimeksi Gene Attell Fischer, mutta on nyt virallisesti muuttanut sen huomattuaan nimessä pienen ongelman.

Amy Schumer kertoi Daily Mail -sivuston mukaan, että hänen äitinsä oli ensimmäinen, joka huomasi vauvan nimessä pienen ongelman. Kun lapsen nimi Gene Attell lausuttiin, se kuulosti samalta kuin olisi sanonut genitaali. Lapsen nimi siis kuulosti sukupuolielimeltä.

Schumer myös huomasi myöhemmin, että Fischer-sukunimen kera nimi kuulostaisi kokonaisuudessaan sukupuolielinten kalastajalta. Pariskunta päätti muuttaa pojan toisen nimen ja nykyään lasta kutsutaankin nimellä Gene David Fischer.