David Beckham julkaisi treenivideon – tekee lattialla poikansa kanssa vatsalihaksia

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Entinen jalkapallotähti David Beckham yrittää pysyä aktiivisena siitä huolimatta, että hän ei tällä hetkellä pääse käyttämään kuntosalin palveluja. Ulkona omalla kehonpainollaan treenaamiseen tottunut Beckham ei kuitenkaan näe kotona liikkumisessa mitään ongelmaa, minkä hän todistaakin tuoreella videollaan.

David Beckham on julkaissut Adidas-urheilumerkin kanssa yhteistyössä videon, jossa hän tekee vatsalihasliikkeitä. 44-vuotias perheenisä haluaa muistuttaa ihmisiä siitä, että muun muassa Adidas on avannut kaikkien saataville puhelinsovelluksen, josta löytyy hyödyllisiä vinkkejä kotona treenaamiseen.

Instagram-videollaan David Beckham näyttää mallia ja treenaa Cruz-poikansa kanssa. Isä ja poika tekevät lattialla pyöräilyrutistuksia, joissa kyynerpää viedään aina vastakkaista polvea kohti vatsalihaksia rutistaen. David ja Cruz tekevät melko kevyen näköisesti 50 rutistusta samalla kun isä laskee ääneen toistoja.