Kätevää! Portaat muutettiin viinikellariksi

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joskus kodeissa täytyy kehitellä luovia säilytysratkaisuja puutteellisen tilan. vuoksi. Eräs australialainen rakentaja päätti käyttää hyödyksi kodissa sijaitsevan ylimääräisen tilan kekseliäällä tavalla.

58-vuotias Murray Berrill oli saanut tehtäväkseen rakentaa asiakkaalle viinikellarin. Koska rakentaja vihaa turhaa tilaa, päätti hän käyttää kodissa sijaitsevat rappuset hyödykseen. Hän teki niistä säilytyspaikan viinipulloille.

Rakennelmaan mahtuu yhteesä 156 pullollista viiniä. Murrayn mukaan betonilaatoilla vahvistetut portaat ovat niin kestävät, että jopa norsu voisi kävellä niitä pitkin rikkomatta säilytettäviä pulloja. Projekti tuli Bored Panda -sivuston mukaan maksamaan yhteensä 5 000 dollaria, eli noin 4 600 euroa.

 

Ok, here's one for the wine lovers. What to do with dead space under the stairs? Create an easy access wine cellar. Proud of this one.

Publiée par Murray Berrill Constructions sur Mercredi 1 avril 2020