Mopsi ikävöi perhettään karanteenissa – ulvoi nähdessään videopuhelun kautta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalinen eristäytyminen ja karanteenit ovat muuttaneet monien perheiden arkea viime viikkojen aikana. Tilanteesta ovat olleet varmasti hyvin ihmeissään etenkin pienet lapset, jotka eivät vielä ymmärrä tilannetta eivätkä hahmota sitä minkä vuoksi naapuriin ei saisikaan enää mennä leikkimään.

Nyt hellyttävällä YouTube-videolla nähdään, että myös lemmikit ihmettelevät tilannetta, jossa ne joutuvat olemaan erossa tutuista ihmisistä. Videolla nähdään suloinen Lilo-niminen mopsi, joka ikävöi omistajansa lapsia, jotka eivät saa olla kotona karanteenin aikaan.

Naisen tyttärien tuli yöpyä karanteenin ajan setien luona, koska äidin piti käydä töissä koronaviruksesta huolimatta. Lilo-koira on tottunut lasten läsnäoloon, minkä vuoksi se ikävöi tyttäriä suuresti. Videolla nähdään miten koira alkaa heti ulvomaan nähdessään lapset videopuhelun kautta.