Pojan kalasaalis muuttui syötiksi silmänräpäyksessä – meriahven hotkaisi pienemmän kalan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kalastaminen on hauskaa ajanvietettä niin lapsille kuin aikuisillekin. Etenkin pienten lasten mielestä voi olla erityisen jännittävää ja kiehtovaa odottaa millainen kalasaalis syöttiin nappaa. Tällä kerralla eräs poika pääsi todella yllättymään saamastaan saaliista.

YouTube-videolla nähdään miten Oklahoman Grovessa asuva Parker-niminen poika on päässyt kalastamaan isoisänsä kanssa. Parivaljakko on mennyt pyytämään ahvenia, jollainen pojan onkeen nappasikin kiinni. Kun innokas Parker alkoi vetämään saalistaan ylös, tapahtui kuitenkin jotakin odottamatonta. Vielä suurempi kala nappasi pojan saaliin.

Ennen kuin lapsi ehti huomatakkaan hänen onkensa siiman päässä uiskentelikin jo suuri meriahven. Meriahven oli hotkaissut pienemmän ahvenen lounaakseen ja joutunut tällä tavalla itse pojan kalasaaliiksi. Meriahven tulikin olemaan yhdeksänvuotiaan Parkerin suurin tähän saakka pyydystämä kala.