Poliisilta vakava neuvo ihmisille: ”Housut jalkaan postia hakiessa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kotoa käsin työskentely on tarjonnut monille mahdollisuuden tavanomaista rennompaan pukeutumiseen työpäivän aikana. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että paljastaaa pukeutumista katsottaisiin hyvällä myös kodin ulkopuolella.

Yhdysvaltojen Marylandissa sijaitsevan seitsemän tuhannen asukkaan Taneytownissa hämmennystä on aiheuttanut postin noutaminen vähissä vaatteissa. Paikallinen poliisilaitos on kehottanut asukkaita muistamaan pukea vaatteet päälle myös postilaatikolla käydessä. Kehotus vaikuttaa koskevan erityisesti yhtä Taneytownin asukasta.

– Olkaa hyvät ja muistakaa pukea housut jalkaanne ennen kuin poistutte kotoa hakemaan postia. Tiedät kuka olet. Tämä on viimeinen varoituksesi, Taneytownin poliisilaitoksen Facebook-julkaisussa kerrottiin.

 

Please remember to put pants on before leaving the house to check your mailbox. You know who you are. This is your final warning.

Publiée par Taneytown Police Department sur Mardi 14 avril 2020