Victoria Beckham täytti 46 vuotta – julkaisi hauskan videon sen kunniaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria Beckham on brittiläinen muotisuunnittelija ja entinen laulaja, jonka moni muistaakin suositusta Spice Girls -tyttöbändistä. Beckham täytti 17. huhtikuuta 46 vuotta ja juhli merkkipäiväänsä sosiaalisessa mediassa hauskan videon kera.

Victoria Beckham julkaisi hänen Instagram-kanavallaan oman syntymäpäivänsä kunniaksi videon, jossa nähdään hänen lapsuuskuviaan. Kuvissa Beckham sulostuttaa taaperona ja pikkutyttönä, ja videon taustalla soi tietenkin Spice Girls -yhtyeen suosittu Who Do You Think You Are -kappale.

Neljän lapsen äiti suree sitä, että ei tällä hetkellä pysty juhlimaan syntymäiviään koko perheen kesken heidän poikansa ollessa matkustuskiellon alla Yhdysvalloissa. Muutenkin Victoria Beckhamista tuntuu, että syntymäpäivä on hieman oudompi kuin normaalisti, mutta lupaa juhlia läheistensä kanssa kuitenkin kunnolla sitten kun siihen tulee mahdollisuus.