Amy Schumer meni tapaamaan isäänsä – vilkutti ikkunan takaa vauvansa kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja koomikko Amy Schumer ja julkkiskokkina tunnettu Chris Fischer saivat ensimmäisen lapsensa, Gene-pojan, viime vuoden toukokuussa. Kohta vuoden täyttävä poika ei ollut pitkään aikaan päässyt näkemään isoisäänsä koronaviruksen vuoksi, minkä tähden nainen päätti lähteä isänsä luo vierailulle.

Sosiaalisen eristäytymisen vuoksi Amy Schumer ei pystynyt menemään lapsensa kanssa tervehtimään isäänsä kasvotusten. Hän päätti mennä kuitenkin poikansa kanssa näytille isän asunnon ikkunan alle. Sieltä nainen heilutti isälleen samalla kun hän piti Gene-poikaa sylissään.

Amy Schumerilla oli mukanaan paperi, johon oli kirjoitettu: ”Hei isoisä! Me rakastamme sinua!”. Tilanne näyttää tuovan Schumerille kyyneleet silmiin. Myös moni videon katsonut on kommentoinut herkistyneenä, että tämä tilanne sai kyyneleet muodostumaan myös heidän silmäkulmiinsa.

View this post on Instagram

Visiting dad

A post shared by @ amyschumer on