Gwen Stefani toimi Blake Sheltonin parturina – antoi miehelle karanteenihiukset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muusikkopariskunta Gwen Stefani ja Blake Shelton ovat olleet julkisuudessa todella rakastuneita toisiinsa. Jo muutaman vuoden ajan seurustelleet Stefani ja Shelton ovat tällä hetkellä karanteenissa Oklahoman kodissaan, jossa miehen mukaan oleskelee hän ja läjäpäin Stefaneita.

Blake Shelton antoi Jimmy Fallonille haastattelun etänä videopuhelun välityksellä. Shelton kertoi, että hän on opetellut hoitamaan pihaa ja puutarhaa ja Gwen Stefani on opetellut leipomaan. Stefani liittyi haastatteluun kesken kaiken ja kertoi, että oli miehen hiustenleikkuun aika.

Juontaja Jimmy Fallon oli silminnähden yllättynyt siitä, että nainen liittyi haastatteluun ja vielä hiustenleikkuulaite käsissään. Hän päätti antaa miehelleen karanteenihiukset ja leikkasi ne melko rennolla otteella samalla kun miehet jatkoivat haastatteluaan loppuun.