Kelly Rowland julkaisi uutta musiikkia – viettelee videolla vähäpukeisena

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Destiny’s Child -yhtyeestä tunnettu laulajatar Kelly Rowland on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa julkisuudesta mentyään naimisiin ja perustettuaan perheen. Nyt tyttöbändin kaunotar on kuitenkin tehnyt paluun julkisuuden valokeilaan.

Kelly Rowland teki näyttävän paluun musiikkikentälle julkaisemalla uuden kappaleen. Coffee-niminen single kertoo siitä mitä kaikkea voi tapahtua aamukahvin aikana. Rowlandin mukaan aamukahvin tärkein anti on aamuseksi, joka saa hänen päivänsä käynnistymään oikealla tavalla.Kelly Rowland julkaisi kappaleen yhteydessä myös todella näyttävän musiikkivideon.

Musiikkivideolla 39-vuotias artisti esittelee uudistunutta urbaanimpaa tyyliään, joka sopii kappaleen tyylilajin kanssa saumattomasti yhteen. Moni on myös kiinnittänyt huomiota naisen vartaloon, jota hän kantaa ylpeänä niukassa asussa.