Mies palautti tuhansia vessapaperirullia kauppaan – johtaja vastasi keskisormella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronakriisin leviäminen aiheutti maailmalla todellisen vessapaperipaniikin. Monet kuluttajat alkoivat hamstraamaan wc-paperia ja hygieniatuotteita, mikä puolestaan johti siihen etteivät ne ainakaan riittäneet kaikille niitä tarvinneille.

Osa paperia hamstranneista on tullut myöhemmin katumapäälle. Australian Adelaidessa sijaitsevasta Drakes Supermarket -tavaratalosta yhteensä 4 800 vessapaperirullaa ja 150 litraa käsidesiä ostanut mies oli yrittänyt palauttaa tuotteita kauppaan ja pyysi niistä rahoja takaisin. Kauppaketjun omistava John-Paul Drake vastasi hänelle keskisormea näyttämällä.

– Eilen ensimmäinen asiakas halusi rahansa takaisin 150 32 vessapaperirullan pakkauksesta ja 150 yhden litran käsidesipullosta. Vastasin hänelle näin. Hän on sellainen henkilö joka aiheuttaa koko maan ongelmat, Drake avautui Youtubessa julkaistulla videolla.

Drake paljasti myöhemmin ABC-uutissivustolle asiakkaan ostaneen vessapaperit ja käsidesit ison ryhmän avustuksella. Hamstraaja oli yrittänyt tienata rahaa myymällä ne eteenpäin eBay-verkkohuutokaupassa mutta suunnitelma oli epäonnistunut hänen tilinsä jouduttua jäädytetyksi.