Perhe muutti lapsitähden murhapaikkana toimineeseen taloon – väittävät sen olevan riivattu

Ohhoh! · Tim Isokivi

Muun muassa Tappajahain kosto ja Maa aikojen alussa -elokuvista tunnettu lapsitähti Judith Barsi koki traagisen kohtalon vuonna 1988. Näyttelijän isä murhasi tuolloin 10-vuotiaan tyttären ja vaimonsa perheen kodissa, poltti heidän ruumiinsa ja ampui lopuksi itsensä.

Vuonna 2001 Kalifornian Canoga Parkissa sijaitsevaan kotiin muutti Bernalin perhe. He eivät tienneet talon traagisesta menneisyydestä ennen kuin naapuri paljasti sen. Bernalit väittävät heidän kodissaan kummittelevan.

Gaby Bernal oli 10-vuotias perheensä muutettua taloon. Hän nukkuu huoneessa jossa Judith murhattiin, ja väittää sen vaikuttaneen myös hänen elämäänsä. Hän kertoo TooFab-sivuston mukaan esimerkiksi saaneensa Joseph-nimisen mielikuvitusystävän ja saaneensa vasta myöhemmin tietää myös lapsitähden murhanneella isällä olleen sama nimi.

Perhe kertoo kuulleensa talossa outoja askelia ja ovien avautuneen itsestään. Bernalit ovatkin yrittäneet hankkiutua eroon väitetystä pahasta energiasta remontoimalla kodin läpikotaisesti. Murhataloon muuttaneen perheen elämää ja remonttia seurataan Quibi-suoratoistopalvelun tuoreessa Murder House Flip -sarjassa.