Katie Price on kokannut karanteenissa lapsilleen – haluaa nyt julkkisten kokkikilpailuun!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen glmaourmalli ja realityjulkkis Katie Price on elänyt karanteenissa viiden lapsensa kanssa. Nainen on kertomansa mukaan laittanut niin runsaasti ruokaa jälkikasvulleen, että olisi valmis julkkisten ruoanlaittokilpailuun.

– Haluaisin todella kovasti saada kutsun Celebrity Bake Off tai Celebrity Masterchef -kilpailuihin. Pystyisin käyttää julkkiskokkien rahoja paremmin, koska teen ruokaa myös pienellä budjetilla, konkurssin hiljattain tehnyt Katie Price kertoo The Sunille.

Mallin mukaan terveelllinen kotiruoka on avainasemassa kehon puolustusjärjestelmässä. Nainen on aiemmin myöntänyt, että lasten kotikoulun järjestäminen on vaikeaa. Haasteita tuottaa etenkin hänen 17-vuotias Harvey-poika. Hän sairastaa Prader-Willin oireyhtymää ja hänellä on hermostollinen poikkeama.