Valmistusvirhe naudanlihasäilykkeessä – erä vedetään pois myynnistä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kylmänen Food Oy on ilmoittanut vetäneensä myynnistä erän valmistuttamaansa naudanlihasäilykettä. Joissain erän tuotteista on todettu kypsennyksen olleen riittämätön, minkä vuoksi valmistuttaja kehottaa kuluttajia jättämään tuotteen käyttämättä.

Takaisinveto koskee tuotetta Naudanlihaa 400 g, ja sen erää viimeinen käyttöpäivä: 3.10.2024. Tuote on ollut myynnissä Pohjois-Suomessa S-ryhmän Osuuskauppa Arinan myymälöissä, sekä Utsjoella Uulan Säästö Ky:ssä, Inarin Näätämön ETR-myynti Oy:ssä NordMarket1 :ssä, Tuurissa Veljekset Keskisellä, Ylöjärven Juustoportissa ja Kylmänen Food Oy:n tehdasmyymälöissä Rantsilassa, Pudasjärvellä ja Sodankylässä.

Lisätietoja kuluttajalle: myynti@kylmanen.fi, p. 040 183 7701Asiaa hoitaa Ruokavirastossa ylitarkastaja Paula Hietanen, p. 050 596 9637, etunimi.sukunimi@ruokavirasto.fi.