Carmen Electra temppuili uimapuvussa – näitä asentoja harvoin näkee

Viihdeuutiset · Stara.fi

Carmen Electra lukeutuu 1990-luvun tunnetutuimpiin seksisymboleihin. Tähti onkin nähty useita kertoja rohkeissa kuvissa esimerkiksi Playboyn sivuilla. Vielä Electra ei ole vetäytynyt julkisuudesta ja rohkeista poseerauksistaan, sillä hän on niiden osalta edelleen aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Nyt julkkiskurvitar poseeraa kesäisissä somekuvissaan, joissa hän muun muassa juhlii syntymäpäiviä siniseen uimapukuun sonnustautuneena ja temppuilee samassa asussa vielä käsilläseisontaa.

Carmen Electra muistetaan rooleistaan muun muassa Baywatch-sarjassa ja Scary Movie -elokuvissa. The Pussycat Dolls -yhtyeessäkin vaikuttanut tähti on yhdistetty vuosien varrella romanttisesti muun muassa Dennis Rodmaniin, Dave Navarroon ja Simon Cowelliin.

View this post on Instagram

Birthday #tb 💙

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra) on