Ex-poikaystävän viesti johti nyrkkitappeluun Vantaalla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi sai ilmoituksen tasppelusta Vantaan Siilintaipaleelle perjantain ja lauantain välisenä yönä kello 03:00. Paikalla oli kolmen hengen seurue, joka oli tapellut kahden paikalle saapuneen miehen kanssa. Syynä olivat tekstiviestit.

Kolme henkilöä oli viettänyt perjantai-iltaa, kun yksi heistä, 19-vuotias nainen, sai tekstiviestejä entiseltä poikaystävältään. Toinen seurueeseen kuulunut henkilö pyysi viestien lähettelijää lopettamaan ja jättämään naisen rauhaan.

Entinen poikaystävä suuttui ja tuli paikalle. Tilanne kärjistyi asunnon pihalla, jossa ex-mies löi seurueeseen kuulunutta 19-vuotiasta miestä nyrkillä kasvoihin. Tilanteessa myös entisen poikaystävän kanssa paikalle tullut 48-vuotias mies löi nyrkillä seurueen 27-vuotiasta miestä kasvoihin. Tekijät olivat poistuneet paikalta ennen poliisia, mutta heidän henkilöllisyytensä ovat poliisin tiedossa.