Ismo Leikolalla faneja Hollywoodissa – maailmantähti hehkutti somessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman hauskimmaksi ihmiseksi valittu suomalainen koomikko Ismo Leikola on nyt kiinnittänyt amerikkalaisnäyttelijä Jamie Lee Curtisin huomion. Nainen jakoi pätkän Leikolan sketsistä Instagramissa ja kysyi, kuka mies oli videolla. Leikola vastasi julkaisuun.

Ismo Leikola vastasi Jamie Lee Curtisille, että hän esiintyi videolla. Sen jälkeen Curtis jakoi linkin Leikolan profiiliin kommenteissa. Myös muuta Hollywoodin tähdet ovat ihastuneet Leikolan huumoriin ja he ovat ryhtyneet seuraamaan suomalaista netissä.

Ismo Leikola on saanut suosiota amerikkalaisten keskuudessa ennenkin. Muutama vuosi sitten hän vieraili huippusuositun Conan O’Brienin keskusteluohjelmassa. Leikola villitsi yleisönsä ihmettelemällä englannin kielen takapuolta tarkoittavaa sanaa ja sen vivahteita.