Jenna Dewanin tanssivideo hämmästyttää: ”Etkö synnyttänyt 5 sekuntia sitten?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijänä tunnettu Jenna Dewan on myös ammattitanssija, minkä vuoksi moni julkkisystävä onkin yrittänyt saada Dewania liittymään TikTok-sovellukseen. Nyt nainen julkaisi ensimmäisen videonsa, joka on saanut muiden leuat loksahtamaan auki ihmetyksestä.

Jenna Dewan julkaisi ensimmäisen tanssinsa, jossa hän tekee Justin Bieberin Intentions-kappaleeseen suunnitellun koreografian. 39-vuotias Dewan esiintyy videolla vaaleanpunaisessa oloasussa, joka paljastaa naisen timmin vatsanseudun. Näky onkin aiheuttanut monissa hämmennystä ja ihastelua, koska kaunotar sai hetki sitten vauvan.

Huippukuntoinen Jenna Dewan näyttää toipuneen raskaudestaan ennätysvauhtia. Nainen synnytti neljä viikkoa sitten pojan, joka on hänen ja Steve Kazeen ensimmäinen yhteinen lapsi. Videota kommentoineet ovat ihmetelleet sitä miten nainen on voinut toipua näin nopeasti ja palautua raskaudestaan. ”Etkö saanut vauvan viisi sekuntia sitten?”, näyttelijä Kate Hudson kommentoi videota.