Maailman suurin virtuaalikippistely tulossa – panimolla hurja suunnitelma

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka baarit on suljettu vallitsevan tilanteen vuoksi, onnistuu huurteisen nauttiminen ystävien seurassa edelleen sosiaalisen median välityksellä. Nyt Yhdysvalloissa suunnitellaan kaikkien aikojen kippistelytilaisuutta.

Ohiolainen Jolly Scholar -panimo haluaa yhdistää oluenystävät ympäri maailmaa. Panimo on järjestämässä perjantaina 1. toukokuuta Facebookissa suoritettavaa virtuaalikippistelyä, josta tavoitellaan maailman suurinta.

Kippistely on tarkoitettu kaikenikäisille, ja oluen lisäksi siihen voi osallistua esimerkiksi vesipullolla tai mehulasillisella. Suomalaisten tapauksessa kippistelytuokion odottelu voi mennä valvomiseksi. Se nimittäin järjestetään kello 19 paikallista aikaa, eli Suomen ajassa tapahtuma ajoittuu kello 02:00 seuraavan yönä.